Maak zelf je pennenzak!

Maak zelf je pennenzak!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe pennenzak... Zo werkt het alleszins bij ons. 
Niets zo leuk om zelf je pennenzak te maken. Heb jij ook zin om er zelf aan te beginnen?

In deze blogpost wijzen we de weg naar enkele duidelijke tutorials voor het maken van jouw eigen pennenzak.

 

 

 

Ben je een beginner, dan kan je best voor de platte pennenzak gaan. Het enige obstakel dat je dan moet overwinnen is een rits. Maar geen betere oefening voor het instikken van ritsen. 
Missy N. schreef een tutorial voor het maken van "de poepsimpele pennenzak". 

 

 

 

 

 

Mag het iets moeilijker, dan kan je misschien een eenvoudige pennenzak maken. Je vertrekt van de platte "poepsimpele" pennenzak en maakt er op een eenvoudige manier een vierkante pennenzak van. Op de blog van Oon vind je een overzichtelijke stap-voor-stap-werkbeschrijving. 

Wil je echter gaan voor de perfecte pennenzak, dan kan legt Oon jou in een tweede blogpost uit hoe je dat doet: "de pennenzak voor perfectionisten". Misschien wel een beetje prutswerk, maar zeker de moeite waard. 

 

 

 

Toch nog op zoek naar iets anders: op de blog van Miasu vind je nog 2 leuke alternatieven voor wie wel van een kleine uitdaging houdt: de ronde pennenzak en de pennenzak met paspel.

Maak jij hem nog anders? Laat maar weten, wij zijn benieuwd! 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »