Naaimachine promo's

 


Tijdens de maand maart zijn er speciale acties voor twee bijzondere naaimachines. 

Pfaff Ambition 630: nu met gratis verlengtafel

én een verlaagde prijs! Deze maand is deze topper al voor 1199 euro van jou (i.p.v. 1349 euro!). En je krijgt er de verlengtafel helemaal gratis bij! 
Pfaff Ambition 630. De Ambition reeks hoeven we je niet meer voor te stellen. Deze populaire machines worden ook in onze workshopruimte gebruikt. Ze zijn gebruiksvriendelijk, hebben veel ruimte, veel siersteken, automatische draadspanning en deze Ambition 630 heeft dan nog iets extra: een handig touch screen.

Pfaff Expression 720: nu met gratis koffer

De Rolls Royce van de naaimachines noemen we hem: de naaimachine die alles kan en die het naaien nog gemakkelijker en nog plezanter maakt. Met extra veel naairuimte (ideaal voor patchwork of als je graag tassen maakt), een automatische persvoetlichter (extra hoog), extra veel siersteken waaronder hele grote en bijzondere steken, de mogelijkheid om zelf steken te creëren... Je leest het: dit is dé naaimachine met heel veel extra's. 
Het is niet voor niks dat dit de machine is die we thuis zelf ook gebruiken.
Deze maand krijg je een gratis koffer op wieltjes bij deze topper (waarde: € 179,90). Ideaal voor het transport naar de naailes of een naaiweekend.

 

IDT™ systeem

Wat is er nu zo speciaal aan een Pfaff naaimachine?
Dat is het IDT™systeem - het dubbel transport of het boventransport van PFAFF®. Het betekent dat je stof zowel langs boven als langs onder gelijkmatig naar achteren wordt getransporteerd. Bij de meeste naaimachines van andere merken is dat alleen onderaan.
Het IDT-systeem heeft alleen maar voordelen:
- Het IDT™ systeem is ingebouwd in de machine en kan naar wens worden in- of uitgeschakeld. 
- Het geeft perfecte naden in alle stoffen, van dun tot dik, elastisch of niet. Dankzij het IDT-systeem kan je makkelijker en mooier naaien met extra fijne of juist extra dikke stoffen. 
- Het is beschikbaar op alle PFAFF® naaimachines in het LanaLotta assortiment.
- Toepasbaar op een groot assortiment naaivoeten voor veel verschillende technieken.
- Het heeft een smal ontwerp dat niet in de weg zit tijdens het naaien.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter