Navigatie

Er waren eens drie zussen met een passie voor naaien : ze kwamen regelmatig samen voor een naaidag, struinden samen markten af, wisselden tips uit en maakten de leukste dingen. Hun kinderen konden niet ontsnappen aan hun creaties in felle, vrolijke kleuren, en liepen in de meest kleurrijke kleren rond, ook hun bed lag vol met knuffels, hun kamers kregen mooie gordijnen en kussens. Er werden tassen, dekbedden en nog veel meer gemaakt.

Bij het zien van al dat moois, groeide hun verlangen om dat te kunnen delen, om ook anderen die leuke stoffen te leren kennen en hen het plezier van het 'zelf maken' te laten beleven. En zo ontstond LanaLotta.

LanaLotta is onze webwinkel waar we jou kleurrijke stoffen en fournituren aanbieden. We doen ons best om je stoffen van verschillende kwaliteiten en verschillende prijsklassen voor te stellen, waarbij voor ons de belangrijkste definitie blijft : het moeten stoffen zijn waar je vrolijk van wordt. We zorgen er ook voor dat we steeds een mooi aanbod aan ecologische stoffen hebben. 

Wij vullen onze collectie permanent aan. Kom dus regelmatig eens kijken en laat je verwonderen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Wij hopen dat onze stoffen en fournituren spontaan een glimlach op jouw gezicht zullen toveren en dat je er even hard van kan genieten als wij. Wij zijn alvast heel blij om jou in onze webwinkel te mogen verwelkomen. 

Heleen, Veerle en Karen 

© 2013 - 2017 LanaLotta | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel