Floral Shade Crêpe | Calm Grey | Ecovero Viscose

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Prachtige ECOVERO™ Viscose van Mind the Maker. Zachte crêpe viscose, doorkleurd met een een print van bloemen. Perfect voor blouses, tops, shirts, jurken, rokken.…

Specificaties

Materiaal 100% ECOVERO™ Viscose, duurzame viscose, 170 g/m2
Stofbreedte 140 cm
Stretch nee
Toepassing jurken, rokken, broeken, blouses...
Wassen 30°, fijne was
Minimum afname per 10 cm. Ook alle prijzen zijn per 10 cm. Wil je een meter van deze stof? Kies dan '10' bij hoeveelheid. Uiteraard knippen we de stof in 1 stuk.
Labels LENZING™ gecertificeerd (duurzaam), OEKO-TEX® 100

Product details

ECOVERO™ Viscose vezels zijn een duurzame viscose vezel. Het is gemaakt van houtpulp uit duurzame beheerde en gecontroleerde bossen. De productie van ECOVERO™ Viscose heeft maar half zoveel water nodig als er nodig is voor gewone viscose en ook de CO2 emissies en gebruik van fossiele brandstoffen is gehalveerd tegenover de gewone viscose productie. De ECOVERO™ vezel heeft het internationale EcoLabel. Dit label wordt alleen toegekend aan producten die een significant lagere milieu-impact. De natuurlijke houtvezels zorgen ervoor dat de ECOVERO™ Viscose ademend is en heel comfortabel om te dragen. De vezels worden niet statisch ze blijven zacht en houden mooi hun kleur. De ECOVERO™ vezels worden in Oostenrijk door hetzelfde bedrijf geproduceerd als de TENCEL™ vezel (Lenzing).

Volg ons @lanalotta