Iris May patronen-in-the-mix | Workshop | do 9 maart

Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Iris May komt een workshop geven. Jij kiest wat je maakt en zij begeleidt je.

Product details

Iris May ontwierp de laatste jaren heel wat fantastische patronen. Tijdens deze workshop naai jij volgens één of meerdere van deze patronen en Iris helpt je erbij. 

Datum: donderdag 9 maart 2023

Uur: van 10u-17u

Waar: Diestsestraat 249 - Leuven  (vlakbij het station van Leuven)

 

Technieken, afhankelijk van het patroon dat je kiest

- knoopsgaten
- kraag
- zakje opnaaien
- biais
- zomen
- mouwen
- manchetten
- elastiek
….

Voorbereiding

is niet verplicht. Natuurlijk zal je verder geraken met je naaiwerk als alle patroondelen al op voorhand zijn overgetekend & uitgeknipt uit papier en stof. Voor de Renée jas en de Jack rugzak wordt dit wel sterk aangeraden om de kans te vergroten dat je je stuk tegen 17u af hebt. Meerdere projecten op 1 dag kan ook. Zo kan een Rosa (nieuw patroon, een broek) perfect gecombineerd worden met Jeanne en lukken deze normaal op 1 dag. Andere najaarsprojecten zijn Renée, Georgette, Colette, tintin, Claire, May-belle, Odeline, Céleste (nieuw patroon vanaf 23 november) …

Een Jack rugzak kan je ook tijdens deze workshop naaien. Hou er wel rekening mee dat het veel werk is, een beetje afhankelijk van de opties die je kiest, en dat de kans groot is dat je achteraf er nog wat werk aan kan hebben.

Niveau?

We verwachten dat je al eerder genaaid hebt. 

We hebben voor iedereen een naaimachine staan, je hoeft dus geen machine mee te brengen. Ook speldjes, scharen... etc zijn voorhanden.

 

Inbegrepen:

- gebruik van naaimachine
- gebruik van naaigerief
- begeleiding tijdens de workshop
- drank en versnaperingen
- verse lunch

Niet inbegrepen: stoffen, fournituren, patroon (dames of kinderen), garen

Je inschrijving is in orde als je betaald hebt. 

Het aantal plaatsen op een workshop is beperkt. Het gebeurt dat sommige geïnteresseerden niet meer kunnen aansluiten omdat de workshop volzet is. Bij laattijdige annulatie is er dan ook geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Lees hier onze algemene voorwaarden voor een workshop.

Volg ons @lanalotta