Lapis | Cana Seersucker

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • De allermooiste seersucker ooit!Een prachtige mix van TENCEL™ lyocell en biologisch katoen met een gebobbelde mini-seersucker-textuur.

Product details

Een prachtige mix van TENCEL™ lyocell en biologisch katoen met een gebobbelde mini-seersucker-textuur. Het heeft een semi-matte glans, lichte stretch en een volumineuze, gestructureerde drapering. De perfecte keuze voor tops, blouses, jurken... die een extra vleugje volume nodig hebben.

50% TENCEL™ Lyocell, 47% biokatoen, 3% Elastane

lichte stretch

140 cm breed

155 g/m2

Tencel is gemaakt van houtpulp van duurzaam gecertificeerde beuken- en eucalyptusbomen. De houtpulp werd verweekt tot vezels die worden gesponnen.
De samenstelling van natuurlijke vezels uit het hout maakt Tencel uiterst comfortabel om te dragen. Het is zacht en ademend, en het heeft echt een goed vermogen om vocht op te nemen en het weer te laten gaan. De vezels zijn van nature antibacterieel, wat betekent dat er minder hoeft te worden gewassen. De natuurlijke vezels zijn antistatisch en 'plakken' dus niet aan het lichaam. De Tencel gebruikt in de Meet Milk collectie is gecertificeerd door Lenzing, wat betekent dat de duurzame kwaliteit gegarandeerd is.

Meer info over TENCEL™ Lyocell vind je hier. Je leest er ook hoe je TENCEL™ Lyocell het best wast.

 

Volg ons @lanalotta