Poolside Tote |  zaterdag 17 juni | Workshop

Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • De Poolside Tote! De naam zegt het zelf: ideaal voor de vakantie! Zo’n zalig grote tas, ideaal als strandtas, voor zwembad of picknick. Maar evengoed voor boodschappen of als naaitas. Zonder Poolside tas kunnen wij niet meer.

Product details

Laat de vakantie al beginnen met het maken van deze tas. Geniet van een dagje naaien. Wij voorzien een lekkere gevarieerde lunch tijdens deze workshop zodat je je die dag volledig kan concentreren op het naaien en genieten van de gezelligheid. 

Datum: Zaterdag 17 juni 2023

Uur: van 10u-17u

Waar: Diestsestraat 249 - Leuven (vlakbij station Leuven)

Technieken:

- rits inzetten
- sierstiksel
- inwerken versteviging
- riemen

Niveau? Het is een heel plezante tas maar toch niet zo gemakkelijk om te naaien. Daarom verwachten we dat je al ervaring hebt met naaien.

 

We hebben voor iedereen een naaimachine staan, je hoeft dus geen machine mee te brengen. Ook speldjes, scharen... etc zijn voorhanden.

Voorbereiding: omdat deze tas wel wat werk vraagt tijdens de workshop, verwachten we dat je op voorhand alle patroondelen hebt uitgeknipt en verstevigd met vlieseline waar nodig. Natuurlijk geven we hiervoor de nodige instructies op voorhand.

Inbegrepen:

- patroon
- gebruik van naaimachine
- gebruik van patroonpapier
- naaigerief zoals scharen, spelden, zoommaatje, garen (beperkt aantal kleuren) …
- stap-voor-stap-handleiding
- begeleiding tijdens de workshop
- drank en versnaperingen
- lunch

Niet inbegrepen: stoffen, fournituren, garen

Je inschrijving is in orde als je betaald hebt. 

Het aantal plaatsen op een workshop is beperkt. Het gebeurt dat sommige geïnteresseerden niet meer kunnen aansluiten omdat de workshop volzet is. Bij laattijdige annulatie is er dan ook geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Lees hier onze algemene voorwaarden voor een workshop.

Volg ons @lanalotta