Opendeurdag 17 september

Schrijf het alvast in je agenda: op 17 september organiseert LanaLotta een opendeurdag. 

Het zal ook een beetje een feestje zijn want LanaLotta bestaat dan al 9 jaar!

Op die 9 jaar zijn we geëvolueerd van een kleine stoffenwinkel naar een grote naaiwinkel waar je alles vindt in verband met naaien. 

Daarom feesten we dit weekend! En houden we opendeur om te tonen wat er allemaal mogelijk is bij LanaLotta.

Het gaat heel plezant worden. Natuurlijk voorzien we lekkers voor iedereen die langskomt. En bij een feest horen cadeautjes!

Dit weekend geven we 10% korting op alle stoffen

En alsof dat nog niet genoeg is, doen we ook een wedstrijd: win je kassaticket terug*

 

- Nieuwe collectie ontdekken

De mooiste stoffen vind je natuurlijk bij ons. En we beloven het je nu al: het wordt een prachtige herfst/winter met veel stoffen voor mantels, sweaters, jurken, broeken...

- Demonstraties van naaimachines & overlock

Naaiplezier begint met een goede naaimachine! Om je te helpen bij het kiezen geven we demonstraties van de verschillende Singer en Pfaff naaimachines en overlocks.

10u30 Singer Elite
12u Overlocks (Singer & Pfaff)
14u Pfaff Ambition reeks
15u30 Pfaff Expression 710 & 720

- Naai-initiatie

Heb je nog nooit genaaid en twijfel je of het iets voor jou is? Volg dan een naai-initiatie. Speciaal voor absolute beginners! Op 3 uur tijd kan je ontdekken waarom iedereen naaien zo leuk vindt.
We leggen je uit hoe een naaimachine werkt en laten je dan zelf proberen op een van onze machines. 

Misschien ben jij zelf al bezeten door het naaien maar snapt je mama/vriendin/buurvrouw niet wat er zo leuk aan is. Of je papa/vriend/buurman, want dat kan ook natuurlijk. De naai-initiatie kan voor hen een manier zijn om het te ontdekken.

Let op: voor deze naai-initiatie moet je op voorhand inschrijven en dat kan hier

- Workshops

Workshops zijn altijd leuk. Je leert veel naaitricks en technieken en intussen heb je een gezellige dag met gelijkgestemden. Wist je dat we op dagworkshops ook een verse lunch serveren?

Twijfel je nog aan een workshop? Alle voorbeelden van wat we maken, hangen uit in de winkel. Zo kan je alles eens in het echt zien en inschatten of die tas wel de juiste maat heeft of dat hoe die shacket nu juist werd afgewerkt.

 

- Naaiweekend

Het toppunt van naaiplezier is een naaiweekend. Twee (soms zelfs meer) dagen me-time met de naaimachine. Op een prachtige, rustige plek in Wange, non-stop (ok, ongeveer) ongestoord aan je eigen project(en) naaien, genieten van lekkere, verse maaltijden zonder zelf te moeten koken of af te wassen, gezellige babbels met gelijkgestemde zielen, de mogelijkheid om een sauna te nemen of een wandeling te maken op het mooie domein van De Wange... Moeten we nog meer zeggen? 

Natuurlijk kunnen we je niet veel laten zien van zo'n naaiweekend - je moet er gewoon bij zijn om het echt te weten - maar we kunnen wel je vragen erover beantwoorden. Tijdens de opendeurdag of op andere dagen in de winkel.