Opendeurdagen 15 & 16 september

Schrijf het alvast in je agenda: op 15 & 16 september organiseert LanaLotta opendeurdagen. 

En er valt weer heel wat te ontdekken. We hebben zoveel te tonen en te vertellen!

Wist je trouwens al dat onze winkel groter is geworden? Door wat verbouwingen hebben we 50m2 extra winkelruimte! Speciaal voor jou. Kom het dit weekend ontdekken. 

- Nieuwe collectie ontdekken

De mooiste stoffen vind je natuurlijk bij ons. En we beloven het je nu al: het wordt een prachtige herfst/winter met veel stoffen voor mantels, sweaters, jurken, broeken...

Het gaat heel plezant worden.

Natuurlijk voorzien we lekkers voor iedereen die langskomt. En bij een feest horen cadeautjes!

Bij elke aankoop vanaf 30 euro krijg je een gratis mok. 

 

En alsof dat nog niet genoeg is, doen we ook een wedstrijd: win je kassaticket terug*

 

 

- Demonstraties van naaimachines & overlock

Naaiplezier begint met een goede naaimachine! Om je te helpen bij het kiezen geven we demonstraties van de verschillende Singer en Pfaff naaimachines en overlocks.

10u30 Singer Elite
11u30u Overlocks (Singer & Pfaff)
14u Pfaff Ambition reeks
15u30 Pfaff Expression 710 & 720

(inschrijven is niet nodig)

En ook hier zijn er cadeautjes te krijgen: bij elke naaimachine hoort een GRATIS doos met naaigerief.
Bij elke aankoop van een naaimachine of overlock geven we een gratis een doos handig naaigerief mee. Een cadeautje van LanaLotta om het naaien nog leuker te maken.

- Naai-initiatie

Heb je nog nooit genaaid en twijfel je of het iets voor jou is? Volg dan een naai-initiatie. Speciaal voor absolute beginners! Op 3 uur tijd kan je ontdekken waarom iedereen naaien zo leuk vindt.
We leggen je uit hoe een naaimachine werkt en laten je dan zelf proberen op een van onze machines. 

Misschien ben jij zelf al bezeten door het naaien maar snapt je mama/vriendin/buurvrouw niet wat er zo leuk aan is. Of je papa/vriend/buurman, want dat kan ook natuurlijk. De naai-initiatie kan voor hen een manier zijn om het te ontdekken.

Let op: voor deze naai-initiatie moet je op voorhand inschrijven en dat kan hier. Op zaterdag 16 september zijn alle initiaties volzet, je kan je nog inschrijven voor zaterdag 30 september.

- Workshops

Workshops zijn altijd leuk. Je leert veel naaitricks en technieken en intussen heb je een gezellige dag met gelijkgestemden. Wist je dat we op dagworkshops ook een verse lunch serveren?

Twijfel je nog aan een workshop? Alle voorbeelden van wat we maken, hangen uit in de winkel. Zo kan je alles eens in het echt zien en inschatten of die tas wel de juiste maat heeft of dat hoe die shacket nu juist werd afgewerkt.

 

- Naaiweekend

Het toppunt van naaiplezier is een naaiweekend. Twee (soms zelfs meer) dagen me-time met de naaimachine. Op een prachtige, rustige plek in Wange, non-stop (ok, ongeveer) ongestoord aan je eigen project(en) naaien, genieten van lekkere, verse maaltijden zonder zelf te moeten koken of af te wassen, gezellige babbels met gelijkgestemde zielen, de mogelijkheid om een sauna te nemen of een wandeling te maken op het mooie domein van De Wange... Moeten we nog meer zeggen? 

Natuurlijk kunnen we je niet veel laten zien van zo'n naaiweekend - je moet er gewoon bij zijn om het echt te weten - maar we kunnen wel je vragen erover beantwoorden. Tijdens de opendeurdag of op andere dagen in de winkel.