Shell | Lane Jacquard

Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Middelzware geweven keper van TENCEL™ Lyocell met een subtiel jacquardpatroon dat in de lengte in kromme banen loopt. Het heeft een prachtig vloeiende drapering met een gladde zachte afwerking en een semi-matte subtiele glans.

Productpagina

Deze stof is zeer veelzijdig. Het is geschikt voor alle soorten kledingstukken die een middelzware en volledig ondoorzichtige geweven stof nodig hebben die soepel valt en heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

100% TENCEL™ Lyocell

geen stretch

145 cm breed

200 g/m2 

Tencel is gemaakt van houtpulp van duurzaam gecertificeerde beuken- en eucalyptusbomen. De houtpulp werd verweekt tot vezels die worden gesponnen.
De samenstelling van natuurlijke vezels uit het hout maakt Tencel uiterst comfortabel om te dragen. Het is zacht en ademend, en het heeft echt een goed vermogen om vocht op te nemen en het weer te laten gaan. De vezels zijn van nature antibacterieel, wat betekent dat er minder hoeft te worden gewassen. De natuurlijke vezels zijn antistatisch en 'plakken' dus niet aan het lichaam. De Tencel gebruikt in de Meet Milk collectie is gecertificeerd door Lenzing, wat betekent dat de duurzame kwaliteit gegarandeerd is.

Meer info over TENCEL™ Lyocell vind je hier. Je leest er ook hoe je TENCEL™ Lyocell het best wast.

Volg ons @lanalotta