Tauko 9

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • TAUKO Magazine Nr. 9 is gewijd aan de kleur blauw. In de verzamelbare gedrukte editie kunt u de redactionele fotografie van negen verschillende naaipatronen van internationale ontwerpers verkennen.

Productpagina

Kalmte en sereniteit zijn zeer duidelijk aanwezig in deze ontwerpen, die jurken, casual broeken, blouses en trenchcoats tegen de koude winterwinden omvatten. De ontwerpen zijn inclusief maten en genderdiversiteit, waardoor ze geweldige handgemaakte cadeaus zijn voor dierbaren!

TAUKO Magazine is een baanbrekende onafhankelijke gedrukte publicatie voor naaisters over de hele wereld. Het uitgestrekte landschap van ambachten, cultuur en klimaat wordt gepresenteerd in naaipatronen, interviews, columns, artikelen, tips en aanbevelingen van internationale bijdragers.

FORMAAT TAUKO is een verzamelbaar tijdschrift van 128 pagina's en meet 275 mm hoog x 215 mm breed. Bij het gedrukte tijdschrift zijn vier gevouwen patroonvellen inbegrepen. Het wordt in Estland gedrukt met een lijm- en bindmethode voor duurzaamheid en gemakkelijk lezen.

Volg ons @lanalotta