Admire Air 7000

€3.299,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 2-3 weken
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • De PFAFF® admire™ air 7000 coverlockmachine met one-touch luchtinrijgsysteem heeft fantastische, zeer gebruiksvriendelijke functies en staat garant voor prachtige resultaten.

Productpagina

In één handeling aan elkaar naaien, snijden en afwerken. Met de coverlock maakt u bovendien prachtige zomen. De randen van een coverlock/overlock zijn extreem rekbaar en gaan met iedere beweging mee. Combineer de snelheid en de professionaliteit van een overlockmachine met de veelzijdigheid van uw naaimachine. Verheug je op een perfecte afwerking van stofranden, uiterst elastische, duurzame naden en decoratieve effecten. 

Dit 'Air'model heeft bovendien een superhandig luchtinrijgsysteem. Met één druk op de knop worden de grijperdraden ingeregen. Hoe eenvoudig kan het zijn? 

One-touch elektronisch inrijgen van de grijperdraden

Met het PFAFF® admire™ air 7000 one-touch luchtinrijgsysteem, kunt u de grijperdraden moeiteloos inrijgen met één eenvoudige druk op een toets.

Kleurentouchscreen

Wanneer u uw steek selecteert, worden de optimale draadspanningen, de aanbevolen steeklengte en meer automatisch ingesteld.

Vrije arm

De vrije arm zorgt voor een goede bereikbaarheid voor het naaien van kleinere projecten zoals manchetten, zomen en kinderkleding.

Kniehevel

Breng de naaivoet omhoog zonder handen, voor gemak en controle.

26 steken

De mogelijkheid om met 5/4/3/2 draden te naaien, geeft u 26 verschillende steekopties voor veel verschillende naaitechnieken.

Volg ons @lanalotta