Admire™ Air 6000

€2.499,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • De Pfaff Admire Air 6000 biedt zowel overlocken als coverlocken, waardoor je randen kunt afwerken, naden versterken en decoratieve stiksels maken. Het geavanceerde luchtdruksysteem zorgt voor eenvoudig en snel inrijgen.

Productpagina

De Pfaff Admire Air 6000 is een geavanceerde overlock- en coverlockmachine die speciaal is ontworpen voor naai-enthousiastelingen die op zoek zijn naar veelzijdigheid en professionele resultaten. Deze machine biedt de mogelijkheid om zowel te overlocken als te coverlocken, wat betekent dat je randen kunt afwerken, naden kunt versterken en decoratieve stiksels kunt maken met één apparaat.

Dankzij het geavanceerde luchtdruksysteem is het inrijgen van de draden eenvoudig en snel, wat een groot voordeel is voor gebruikers die tijd willen besparen en frustraties willen vermijden. De Pfaff Admire Air 6000 beschikt over meerdere steken, waaronder vierdraads, driedraads en tweedraads opties, evenals coversteken en kettingsteken, waardoor je een breed scala aan stoffen en naaiprojecten kunt aanpakken.

Met zijn robuuste constructie en gebruiksvriendelijke functies, zoals een helder LED-verlicht werkgebied en eenvoudige steekinstellingen, is de Pfaff Admire Air 6000 een ideale keuze voor zowel beginners als ervaren naaiers die op zoek zijn naar een betrouwbare en multifunctionele machine.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 
 

One-touch luchtinrijgsysteem

Verwissel eenvoudig de draden voor verschillende steken. Het PFAFF® admire™ air 6000 one-touch elektronische luchtinrijgsysteem maakt het mogelijk om de grijperdraden moeiteloos in te rijgen met een simpele druk op de knop.

Steekkeuzeknop

Kies uw steek met een eenvoudige draai aan de draaiknop en de optimale draadspanning wordt automatisch ingesteld.

Perfecte verlichting

De vijf LED-lampjes zorgen voor een uitzonderlijke verlichting van het naaigebied voor optimale zichtbaarheid en het voorkomen van schaduwen.

Vrije arm

De vrije arm zorgt voor een goede bereikbaarheid bij het naaien van kleinere projecten zoals manchetten, zomen en kinderkleding.

23 Steken

Naai met 5/4/3/2 draden en kies uit 23 verschillende steken voor een breed scala aan naaitechnieken, inclusief coverlock- en overlocksteken.

Inclusief verlengtafel

 
Grotere projecten worden goed ondersteund door dit stevige, vlakke oppervlak dat 30 cm extra werkruimte biedt.

Volg ons @lanalotta