Naaien voor pasen

1. Paaskippen

We beginnen met deze toffe kippen.
De kippetjes zijn helemaal niet moeilijk om te maken en ze brengen een echt lentegevoel in huis.

Je maakt ze zo grappig als je zelf wil. Het is ook een ideaal projectje om wat restjes stof, lint, touw of paspel weg te werken. De gratis werkbeschrijving vind je hier
Maak je het jezelf graag gemakkelijk? Bestel dan dit pakketje: goed voor 5 paaskippen, inclusief alle materiaal behalve de vulling. 

Bestel nu een paaskippenpakket


2. Paashaaszakjes

Ideaal als traktatiezakjes of om paaseitjes in verzamelen of te verstoppen.
Met 2 lapjes van 30x30 cm kom je toe voor deze schattige zakjes.
Het snoetje kan je er op borduren of met flockfolie erop strijken. Of bestel een kant-en-klaar snoetje dat je er alleen nog maar moet opstrijken.
Naar het gratis patroon & werkbeschrijving van de paashaas


3. Paaseitjes 

Wil je nog meer lente in huis? Haal dan een grote tak met wat fris groen naar binnen, hang het vol met stoffen paaseitjes en geniet van je huis.
Naar het gratis patroon & werkbeschrijving van de paaseitjes


4. Paasmandje

Wie Pasen zegt, denkt paaseieren. Het hoogtepunt van de dag - voor kinderen én volwassenen - zijn de vele chocolade eieren. Wij genieten zowel van het rapen als het smullen.
Dit jaar gaan we de eitjes rapen in stijl. We maken zelf een paasmandje, met voldoende plaats voor alle eitjes.
Het patroon en een uitgebreide werkbeschrijving met foto's vind je op onze blog. De grote snoet in flockfolie bestel je hier.
Naar het gratis patroon & werkbeschrijving van het paaasmandje


5. Eimutsjes

Wat eten we op paaszondag? Zachtgekookte eitjes. Met al die chocolade eitjes in de buurt kan het wel eens wat langer duren voor je aan de ontbijttafel geraakt. Daarom maken we eierwarmers. Om de eitjes wat langer warm te houden.
Ook hier heb je niet veel stof nodig. Om de warmte langer te bewaren, hebben we een laagje thermolam tussen gestoken. dat werkt isolerend, ook geschikt voor ovenwanten en pannenlappen.
Naar het gratis patroon & werkbeschrijving van de eimutsjes

 

6. Paasmandjes

 

het patroon voor dit schattige mandje (en varianten) verschijnt midden maart. Hou deze website en onze nieuwsbrief in het oog.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter