Elastische naadband T15 - zwart | per 10 cm

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Elastische naadband T15 is een veelzijdig hulpmiddel voor het toevoegen van elastische eigenschappen aan kledingstukken en andere naaiprojecten.

Specificaties

Minimum afname per 10 cm. Ook de prijs is per 10 cm. Wil je een meter van dit materiaal? Kies dan '10' bij hoeveelheid. Uiteraard knippen we de stof in 1 stuk.

Productpagina

Elastische naadband T15 is een veelzijdig hulpmiddel voor het toevoegen van elastische eigenschappen aan kledingstukken en andere naaiprojecten. Met een breedte van 15 mm biedt deze naadband de perfecte balans tussen flexibiliteit en stabiliteit.

Belangrijke kenmerken van elastische naadband T15:

  1. Flexibiliteit: Het elastische karakter van de naadband zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid in kledingstukken, waardoor ze gemakkelijk meerekken met het lichaam.

  2. Stabiliteit: De naadband helpt bij het stabiliseren van naden en voorkomt dat ze uitrekken of vervormen, wat resulteert in duurzame en goed passende kledingstukken.

  3. Eenvoudige toepassing: Elastische naadband T15 kan gemakkelijk worden genaaid of gestreken, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren naaisters.

Volg ons @lanalotta