Basis Corsage | The Fashion Basement | Workshop

€89,00
Niet op voorraad
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Tijdens de workshop ga je samen met Tamara van de Fashion Basement aan de slag om de blouse aan te passen aan jouw lichaam en alle pasfouten er uit te halen. We bouwen hiervoor verder op het The Fashion Basement Basispatroon van het Basiscorsage.

Productpagina

Een goed passende blouse vinden is niet altijd makkelijk. De knoopjes gaan open staan, er is niet genoeg plek voor je boezem, maar een maat groter is dan weer te los bij de schouders en hals. Of is een borstneep net altijd te groot voor je eerder bescheiden borst?

Je bent lang niet alleen met dit probleem! In deze masterclass lost Tamara van The Fashion Basement al deze pasproblemen op.

Heb je een volle boezem of net heel bescheiden? Heb je hoekige rechte schouders of net afhangend? Of misschien heb je volle bovenarmen waar mouwen altijd rond knellen? Je hoort het al, veel plaatsen waar je blouse goed moet zitten en waar het dus ook kan misgaan…

Om je hierbij te helpen komt Tamara to the rescue!

Tijdens de workshop gaan je samen met Tamara van de Fashion Basement aan de slag om de blouse aan te passen aan jouw lichaam en alle pasfouten er uit te halen. We bouwen hiervoor verder op het The Fashion Basement Basispatroon van het Basiscorsage.

Je komt naar de workshop met je pasklare basiscorsage en van daaruit corrigeren we de pasfouten en stikken deze in het corsage tot de pasvorm goed zit.

Na het volgen van deze workshop ga je naar huis met je basiscorsage aangepast aan jouw lichaam en klaar om eindeloos veel verschillende blouses te maken!

Datum: Zaterdagnamiddag 27 april

Uur:  van 14-17u

Waar: Diestsestraat 249 - Leuven (vlakbij station Leuven)

 

Voorbereiding voor de workshop:

Op basis van het pakket basiscorsage: Patroon overtekenen, de begeleidende filmpjes van het patroon volgen en het proefmodel maken adv de video’s. Dit proefmodel breng je mee naar de workshop en hier werken we op verder.

 

Mee te brengen:

- Je Basispatroon (zowel het originele als je aangepaste versie)

- Restjes van je proefstof

- Je Basis corsage klaar om te passen.

- Tekengerief (potlood, geodriehoek, gom, lange lat,..)

- Extra patroonpapier

Naaimachine en naaigerief mag je meebrengen, je kan ook de machine en naaigerief van LanaLotta gebruiken.

 

Je inschrijving is in orde als je betaald hebt. 

Het aantal plaatsen op een workshop is beperkt. Het gebeurt dat sommige geïnteresseerden niet meer kunnen aansluiten omdat de workshop volzet is. Bij laattijdige annulatie is er dan ook geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Lees hier onze algemene voorwaarden voor een workshop.

 

Volg ons @lanalotta