Creative icon™ 2 | Naaien en Borduren

€14.999,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 5 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Spraakmakend en revolutionair! – met de meest spectaculaire innovaties die alleen bij PFAFF® te vinden zijn.
    Creatief naaien en borduren nog nooit zo verrassend geweest. Met kunstmatige intelligentie, speciaal ontworpen voor hobbynaaisters.

Productpagina

Deze top-of-the-line naai- en borduurmachine is uitsluitend verkrijgbaar bij de gecertificeerde PFAFF® dealer. LanaLotta is daar één van.

Spraakmakend en revolutionair! – met de meest spectaculaire innovaties die alleen bij PFAFF® te vinden zijn. Nooit eerder hebben hobbynaai(st)ers zo creatief en innovatief genaaid. De kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence) die in de naai- en borduurmachinebranche alleen bij PFAFF® te vinden is, is volledig afgestemd op de hobbynaaister en staat garant voor ontspannen naaien en borduren dankzij een geniaal eenvoudige bediening. 

Special edition modellen
De special edition modellen van de creative icon™ 2 zijn leverbaar in drie verschillende kleuren: in Winter White, Northern Lights en Dusk Fabric. Daarvan zijn er maar enkele modellen gemaakt in de hele wereld! Exclusiviteit ten top! Is naaien en borduren je grote hobby en ben je op zoek naar een droom van een machine waar je de rest van uw leven veel plezier van zult hebben?

  •  

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 
 

Kunstmatige intelligentie

De eerste ter wereld met KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE (Artificial Intelligence). De PFAFF® creative icon™ 2 verwerkt voortdurend informatie en verbetert de machineprestaties tijdens het naaien. Bevestig één van de meegeleverde naaivoeten en de machine waarschuwt wanneer uw naaivoet niet geschikt is voor uw steekkeuze. En met de gratis automatische software-updates blijft uw machine altijd up to date.
 

mySewnet™ verbinding

Verbind alle apparaten met een mySewnet™-functie om draadloos met elkaar te communiceren terwijl u borduurmotieven en informatie overbrengt.

Ingebouwde projector

De ingebouwde projector projecteert geleidelijnen op de stof en geeft de positie van de steek aan of projecteert borduurmotieven op de stof voor precieze resultaten.

Ongekend geavanceerde technologie

Heldere, gelijkmatige verlichting, ontworpen door optronica-experts om de ware kleur van stoffen te tonen en schaduwen op projecten te beperken. Hoge doorstikkkracht van de naald (150N) waardoor het naaien van dikke materialen gemakkelijker wordt. De bodemplaat van de machine is ontworpen om trillingen te verminderen en de stabiliteit te vergroten.

In accessoires vooruit

Gebruik uiterst geavanceerde naai- en borduurtechnieken met behulp van innovatieve accessoires zoals het creative™ versierapparaat. Met dit apparaat – dat 360° draait (!) – borduurt u op een ingenieuze manier linten, wol en kralensnoeren met een uniek resultaat.

Volg ons @lanalotta