Cupro | Oker | Voering

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Zachte en ecologische voeringstof. De bovenste stof op de foto.
    140 cm breed.

Productpagina

Cupro is een veelgebruikte voeringstof die bekend staat om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het wordt gemaakt van natuurlijke cellulosevezels, die afkomstig zijn van katoenafval. Cupro heeft vergelijkbare eigenschappen als zijde en is zacht, ademend en absorberend.

Wat cupro ecologisch maakt, is het productieproces. Het wordt geproduceerd in een gesloten circuit, waarbij het water en de oplosmiddelen worden gerecycled. Hierdoor wordt het waterverbruik geminimaliseerd en worden schadelijke stoffen niet in het milieu geloosd.

Bovendien is cupro biologisch afbreekbaar. Wanneer het uiteindelijk wordt weggegooid, breekt het af en draagt het niet bij aan de opbouw van afval. Dit maakt cupro een milieuvriendelijke keuze voor voeringstoffen.

Andere voordelen van cupro:

het heeft een zijdeachtige uitstraling en voelt comfortabel aan op de huid. Het ademt goed en helpt om vocht af te voeren, waardoor het ideaal is voor kledingstukken die dicht op de huid worden gedragen. Cupro voering is koel in de zomer en warm in de winter.

Kortom, cupro is een ecologisch verantwoorde keuze als voeringstof. Het wordt gemaakt van natuurlijke vezels, heeft een duurzaam productieproces en is biologisch afbreekbaar. Daarnaast biedt het comfort en een luxe uitstraling.

 

Volg ons @lanalotta