Lea | Patroon voor mantel voor kinderen

€14,00
Niet op voorraad
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Lea is een eenvoudig naaipatroon voor een mantel of jas met knoopsluiting, opgestikte zakken, een kraag en licht afhangende schouders. Dankzij de ruime pasvorm en rechte naden krijgt het een stoerdere en meer informele uitstraling.

Productpagina

Maten: 12 maanden tot 14 jaar

Als je snel resultaat wilt boeken, kun je Lea zonder voering maken, en dan heb je in een handomdraai een prachtig jasje. Voor wie een beetje meer uitdaging en een nettere afwerking wil, is er ook een gevoerde versie beschikbaar. Kortom, Lea is het ideale patroon voor beginners of voor diegenen met weinig geduld die graag snel een mooi jasje willen creëren.

Lea is ontworpen voor mantelstoffen. Denk hierbij aan (gekookte) wol, teddy, borg, fleece, dikkere double face stoffen, doorstikte en gewatteerde polyester, … . Als voering raden we een dunnere stof aan zoals standaard polyester voering, viscose, katoen, … .

Niveau:
Dit patroon is geschikt voor beginners die iets meer durven. Als je nog nooit een jas maakte en er niet aan durft beginnen, dan is dit het ideale patroon.

Naadwaarde van 1cm is inbegrepen in het patroon.

Volg ons @lanalotta