Lina | Linnenzak | pdf patroon

Levertijd: Onmiddelijk via e-mail
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Deze linnenzak is een must-have accessoire voor elke avonturier die graag georganiseerd blijft, zelfs onderweg. Met dit patroon kun je een praktische en stijlvolle linnenzak maken.

Productpagina

Het patroon is ontworpen in één maat, zodat je eenvoudig aan de slag kunt, zelfs als beginner in het naaien. Met duidelijke instructies en heldere illustraties wordt het maken van je eigen linnenzak een plezierige ervaring.

Deze linnenzak is niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig. Je kunt de stofkeuze aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de gelegenheid. Kies voor een speels patroon voor een kinderkamp, een neutrale kleur voor een serene vakantie of een opvallende print om je persoonlijkheid te laten zien. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Door gebruik te maken van een linnenzak draag je ook bij aan duurzaamheid en minimalisme. Het scheiden van je vuile was helpt niet alleen bij het organiseren, maar ook bij het verminderen van de hoeveelheid wegwerpzakken die normaal gesproken zouden worden gebruikt. Op deze manier kunnen we samen een positieve impact hebben op het milieu.

De werkbeschrijving is in het Nederlands.

Let op: er is geen af te drukken patroon voor de zak. Wel vermelden we de maten van de rechthoek die die je hiervoor moet uitknippen uit de stof. 

Volg ons @lanalotta