Magic vorkspelden 0,7mm | 1x30st

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Vorkspelden zijn bij uitstek geschikt wanneer je twee naden perfect op elkaar aan wilt laten sluiten, bijvoorbeeld bij quilten of wanneer u een gevoerd kledingstuk maakt.

Productpagina

Het Amerikaanse merk Taylor Seville produceert innovatieve quilt- en naaiaccessoires. Alle producten zijn ontworpen met oog voor functionaliteit en ergonomische eigenschappen. Handwerkers uit verschillende disciplines leveren een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe producten bij Taylor Seville. Zij testen nieuwe producten en delen hun ervaringen met de ontwerpers. Het resultaat is een collectie met hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten.

De Magic vorkspelden van Taylor Seville zijn bij uitstek geschikt wanneer je twee naden perfect op elkaar aan wilt laten sluiten, bijvoorbeeld bij quilten of wanneer je een gevoerd kledingstuk maakt. De spelden zijn gemaakt van metaal en hebben een hittebestendig kunststof handvat. Je kan dus gewoon over de spelden heen strijken. Bovendien heb je dankzij de ribbels op het handvat een goede grip. Door de paarse kleur van het handvat zijn de spelden gemakkelijk terug te vinden in uw werk. De spelden van Taylor Seville zitten in een handig opbergdoosje met een scharnierdeksel van transparante kunststof. De Magic vorkspelden zijn 45mm lang en 0,7mm dik.

Geleverd per 1 verpakking van 30 spelden.

Volg ons @lanalotta