Quilten met de naaimachine | Vrij 26 april | Workshop

€55,00
Niet op voorraad
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Quilten met de naaimachine schrikt velen af. We geven je in deze workshop dan graag de nodige tips om je hiermee op gang te zetten.

Productpagina

Wanneer je een patchwork deken maakt, moet het uiteindelijk ook gequilt worden. Met de hand is leuk, maar neemt heel veel tijd in beslag.
In deze workshop leren we jou vrij borduren met de naaimachine. 

LET OP: Er is een verschil tussen patchwork en quilten. Patchwork is het aan elkaar naaien van lapjes. Quilten is het doorstikken van de patchworklap. In deze workshop leer je niet patchworken maar wel quilten.

Toegegeven, in het begin is het best spannend, want je moet even alle controle loslaten. Maar enkele uurtjes oefenen, geven jou de basis om zelf verder aan de slag te gaan. 

Datum: Vrijdagvoormiddag 26 april

Uur:  van 10-13u

Waar? Diestsestraat 249 - 3000 Leuven 

Prijs? 55 euro

Niveau? Eigenlijk moet je enkel weten hoe een machine in te rijgen. Voor de rest is het een hele nieuwe techniek van naaien. 

Inbegrepen:
- gebruik van onze naaimachines en vrij-borduur voetje
- naaigerief zoals scharen, spelden, zoommaatje,
- begeleiding tijdens de workshop
- drank en versnaperingen

 Je inschrijving is in orde als je betaald hebt. 

Het aantal plaatsen op een workshop is beperkt. Het gebeurt dat sommige geïnteresseerden niet meer kunnen aansluiten omdat de workshop volzet is. Bij laattijdige annulatie is er dan ook geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Volg ons @lanalotta