Couponnenverkoop zaterdag 25 juni 2022

Zaterdag 25 juni, de langste en de plezantste dag in Leuven.
De stad wordt 1 grote braderie met vele straattheater, brocante en veel sfeer. En veel speelplezier voor de kinderen op het Ladeuzeplein.
LanaLotta organiseert die dag een grote couponnenverkoop (30 & 50% korting). Het wordt een extra grote couponnenverkoop want in samenwerking met Lotte Martens.
Jij komt toch ook?

Wat mag je verwachten? 

Couponnen zijn laatste stuks stof, vaak buitenkansjes, einde van de rol, stukken met een foutje in, verkeerd geknipte stukken.... 
Elk stuk is anders. Er zal heel veel keus zijn en ook veel variatie: katoen, boordstof, tricot, sweater, viscose, tencel, imitatiebont, teddy, double gauze, wafeldoek, imitatieleer...
Het gaat over 100-en (misschien wel duizenden) lappen stof.
We hebben grote lappen en kleine lappen. Soms is het maar net groot genoeg voor een slabbetje of een wikkelsjaal. Andere lappen zijn groot genoeg voor een (maxi)rok of een zelfs een jurk voor een volwassene.
Er zijn effen stoffen en stoffen met print. 

Stoffen van See you at Six, Fibre Mood, About Blue Fabrics, La Maison Victor, Meet Milk, Eva Mouton, Mind the maker, Katia ...

Elke coupon is uniek. Daarom vindt deze verkoop alleen plaats in onze winkel. En ook alleen op zaterdag 25 juni 2022, van 10 tot 17u30.

We geven kortingen van 30 tot 50%.

Enkele keren per jaar organiseren wij een couponnenverkoop. Wil je zeker weten dat je er geen enkele mist? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Dan ben je telkens als eerste op de hoogte.