Slijper rolmes

Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks

Productpagina

Deze slijper is speciaal ontworpen om je rolmessen scherp en efficiënt te houden, waardoor je nauwkeurig kunt snijden en moeiteloos door verschillende stoffen kunt glijden.

Belangrijke kenmerken van de True Cut-slijper voor rolmessen:

  1. Duurzame slijping: De slijper maakt gebruik van een hoogwaardig slijpsysteem dat je rolmessen een langdurige scherpte geeft. Hierdoor hoef je minder vaak je messen te vervangen en bespaar je op de kosten van nieuwe messen.

  2. Veilig en eenvoudig in gebruik: De True Cut-slijper is ontworpen met veiligheid en gemak in gedachten. Met een ergonomisch handvat en een antislipbasis kun je je messen gemakkelijk en veilig slijpen zonder risico op ongelukken.

  3. Geschikt voor verschillende rolmesformaten: Of je nu een 45mm, 60mm of ander formaat rolmes hebt, de True Cut-slijper is geschikt voor verschillende messen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor quilters en naaisters met verschillende rolmessen in hun collectie.

Met de True Cut-slijper voor rolmessen houd je je rolmessen altijd scherp en klaar voor gebruik. Of je nu met fijne stoffen werkt of meerdere lagen quiltstoffen snijdt, deze slijper zorgt voor een soepele en precieze snijervaring.

 

Volg ons @lanalotta