Trina | Organiser | Papieren patroon

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Trina: jouw nieuwe must-have tasje! Met drie aparte vakken en een handig formaat, houdt deze tas je essentials georganiseerd.

Productpagina

Het ontwerp van de Trina is eenvoudig en praktisch. De tas is opgebouwd uit drie aparte vakken. Hierdoor kun je je spullen gemakkelijk gescheiden houden en vind je alles snel terug.
Een van de grootste voordelen van de Trina is de mogelijkheid om extra zakjes toe te voegen. Door kleine zakjes aan de buiten- of binnenkant van de tas te naaien, kun je je spullen nog beter organiseren. Denk aan zakjes voor je sleutels, je mobiele telefoon, pennen en potloden of andere kleine voorwerpen. Zo houd je alles netjes bij elkaar en heb je snel toegang tot wat je nodig hebt.

Trina kan je gebruiken om als portemonnee, toiletzak, make-up tas, EHBO-kit of opbergtas voor knutselgerief / naaigerief....

Het patroon heeft 3 verschillende maten. 

Maten van een afgewerkte Trina (b x h x d):
- Large: 23 x 15 x 1 cm
- Medium: 18 x 12 x 1 cm
- Mini: 14 x 9 x 1 cm


De uitgebreide werkbeschrijving is in het Nederlands met duidelijke tekeningen. 
Het patroon is geschikt voor iedereen die al wat meer ervaren is in het naaien.

Dit is een papieren patroon. Na bestelling wordt het je met de post opgestuurd.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een Trina pakket: alles wat je nodig hebt voor 1 Trina, verpakt in een mooie doos. 

 

Inclusief:

- boekje (16 blz) met Nederlandse werkbeschrijving en duidelijke tekeningen

- papieren patroondelen op A4. De patroondelen zijn afgedrukt op A4 op ware grootte. Je kan ze gemakkelijk uitknippen en meteen gebruiken. 

Moeilijkheid: *****

Volg ons @lanalotta