Vario Creative Tool

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • De multifunctionele Vario Creative Tool van Prym stelt je in staat om met één stuk gereedschap meerdere werkzaamheden uit te voeren. Het apparaat is geschikt voor: het maken van gaten als het bevestigen van drukknopen, ringen en holnieten in stof en lee

Productpagina

Het ergonomische handvat geeft je een goede grip en door het slimme ontwerp heb je minder duwkracht nodig. Zelfs bij het bewerken van dikkere materialen zullen je handen en armen niet moe worden en het resultaat is altijd goed. Het wisselen tussen de verschillende functies gaat moeiteloos: je bevestigt simpelweg de benodigde hulpstukken voor de specifieke functie en je kunt weer verder. De Vario Creative Tool heeft een schroef waarmee je het apparaat precies kunt afstellen op de gewenste stofdikte en de plastic anti slip voetjes zorgen ervoor dat de Tool stevig blijft staan. Voor het perfect positioneren van een gat, drukknoop, ring of sierniet heeft de Vario Creative Tool bovendien een geïntegreerde liniaal. Dit zeer innovatieve stuk gereedschap heeft een minimalistische uitstraling, een ergonomisch ontwerp en is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Geleverd per 1 stuk.

Voor de Vario Creative Tool heeft Prym twee verschillende gereedschapssets met hulpstukken samengesteld, die je apart kunt bestellen: een set voor het bevestigen van ringen van 11 en 14mm (art. nr. 673.127) en een set voor het bevestigen van holle nieten van 7,5 en 9mm (art. nr. 673.128). De Vario Creative Tool is bovendien compatibel met de hulpstukken uit andere Prym-blisterverpakkingen (verschillende soorten drukknopen).

Volg ons @lanalotta