Decovil | Versteviging

Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Decovil I is een opstrijkbare leerachtige tussenvoering. Zijn stevigheid zorgt voor een mooi vormbehoud. Ideaal voor de versteviging van tassen.

Specificaties

Soort stof Strijkbare tussenvoering
Stofbreedte 90 cm
Materiaal 42% polyester, 35% rayon, 23% polyamide
Minimum afname per 10 cm. Ook alle prijzen zijn per 10 cm. Wil je een meter van deze stof? Kies dan '10' bij hoeveelheid. Uiteraard knippen we de stof in 1 stuk.

Productpagina

Vlieseline Decovil is een stevige, vormvaste opstrijkbare versteviging - ideaal voor tassen, hoeden, ceinturen, mandjes en knutselwerk. Deze leerachtige versteviging is sterk en veerkrachtig en is gemakkelijk in model te brengen zonder dat er knikken/vouwen in komen. Geschikt voor uiteenlopende stoffen, inclusief katoen en synthetische stof. De met Decovil verstevigde stof blijft mooi en scheurt of rafelt niet. Vlieseline Decovil is gemaakt van 45% rayon, 30% thermoplastische polyester en 25% polyamide, weegt 400 gram/m2 en is verkrijgbaar in de kleur beige.

Ook verkrijgbaar: Vlieseline Decovil Light, een iets lichtere (250 gram/m2) en soepelere versteviging, met dezelfde eigenschappen als Vlieseline Decovil.

VERWERKING VLIESELINE DECOVIL

Leg de versteviging met de gecoate kant op de verkeerde kant van de stof, leg er een vochtige doek overheen en pers (niet strijken!) de versteviging overal in ca. 6 seconden op de stof. Laat het werk 30 minuten plat afkoelen, zodat de lijm goed kan uitharden.

Volg ons @lanalotta