H410 | Wit | Versteviging

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Deze vlieseline wordt gebruikt voor de versteviging van lichte en zware stoffen zoals mantelstoffen.

Specificaties

Soort stof Strijkbare tussenvoering
Stofbreedte 90 cm
Materiaal 70% polyamide, 30% polyester
Minimum afname per 10 cm. Ook alle prijzen zijn per 10 cm. Wil je een meter van deze stof? Kies dan '10' bij hoeveelheid. Uiteraard knippen we de stof in 1 stuk.

Productpagina

Vlieseline H410 is een soepele instrijkbare non-woven tussenvoering gemaakt van synthetische vezels. Verticale draden zorgen voor extra stabiliteit en voorkomen vervorming. Ideaal voor het verstevigen van voorpandbeleggen bij jassen en mantels en van kleine onderdelen die makkelijk kunnen vervormen, zoals mouwomslagen, knoopbeleggen of zakkleppen. Geschikt voor lichte tot middelzware stoffen. De tussenvoering is gemaakt van 100% polyester, heeft het OEKO-TEX® Standard 100 keurmerk en is wasbaar tot 40°C. Vlieseline H410 heeft een gewicht van 43 g/m2, is 90cm breed.

VERWERKING VLIESELINE H410

Let op! Probeer instrijkbare plakversteviging altijd eerst uit op een proeflapje! Let op! De draadrichting van de tussenvoering dient evenwijdig te liggen aan de draadrichting van de stof. Leg de tussenvoering met de gecoate zijde op de verkeerde kant van de stof, leg daarop een vochtige doek en pers de versteviging stukje voor stukje in steeds circa 12 seconden (strijkijzerstand 2-3 stippen) op de stof. Niet strijken!

Volg ons @lanalotta