Borduurnaald | 80-90 | Singer

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Broderie naaimachinenaalden van Singer. Geschikt voor alle machines. 5 naalden per doosje: 3 x 80, 2 x 90 (pas op! op de foto staat 2 x 80 en 3 x 90, maar dat klopt niet!).

Productpagina

Beschermt tegen overmatige wrijving. 
Voor het probleemloos borduren en decoratief naaiwerk 

 

Voordelen van Singernaalden: 
- Sterk staal: sterkere naalden gaan langer mee en blijven langer scherp
- Superieure naaldstijfheid: Singernaalden zijn gemaakt van koud gesmeed staal en vervaardigd met behulp van een exclusieve perstechniek. Hierdoor hebben ze een ongeëvenaarde buigstijfheid waarmee naaldbreuk en het overslaan van steken wordt voorkomen. 
- Eenvoudig insteken: Met een groter naaldoog gaat het insteken van de draad veel sneller en eenvoudiger. 
- Eenvoudig plaatsen: de bovenkant van de Singernaald heeft een T-vorm, wat het plaatsen van de naald in uw machine bijzonder gemakkelijk maakt. 
- Gladde draaddoorvoer: Singernaalden hebben een perfect afgerond naaldoog en perfect afgeronde randen en groeven. Dit garandeert een 100% braamvrije draaddoorvoer tijdens het naaien. 
- Veerkrachtige vorm: De exclusieve Delta-U naaldgroef van Singer zorgt voor een grotere buigzaamheid van de naald. Uw naald zal terugveren naar de vorm, waardoor een nauwkeurigere steek ontstaat. 
- Stekenbetrouwbaarheid: Het Singer CAE (Clearance Above Eye) naaldontwerp verbetert de draadopvangvrijgave. Dit zorgt voor minder overgeslagen steken en minder risico op het per ongeluk raken van het spoelhuis. 
- Tweelingnaalden sterke verbinding: gelaste tweelingnaalden gaan langer mee en presteren beter met minder overgeslagen steken. 

Meer info hierover vind je via deze link.

Volg ons @lanalotta