Leder naald | 90-100 | Singer

Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Leder naaimachinenaalden van Singer. Geschikt voor alle machines. 5 naalden per doosje: 2 x 90, 3 x 100 .

Productpagina

Leder naalden gebruik je best natuurlijk voor leer. 

Maar pas op! Voor imitatieleer gebruik je beter geen leder naald maar een microtex naald, zodat je niet te grote gaten maakt in de stof. 

 

Voordelen van Singernaalden: 
- Sterk staal: sterkere naalden gaan langer mee en blijven langer scherp
- Superieure naaldstijfheid: Singernaalden zijn gemaakt van koud gesmeed staal en vervaardigd met behulp van een exclusieve perstechniek. Hierdoor hebben ze een ongeëvenaarde buigstijfheid waarmee naaldbreuk en het overslaan van steken wordt voorkomen. 
- Eenvoudig insteken: Met een groter naaldoog gaat het insteken van de draad veel sneller en eenvoudiger. 
- Eenvoudig plaatsen: de bovenkant van de Singernaald heeft een T-vorm, wat het plaatsen van de naald in uw machine bijzonder gemakkelijk maakt. 
- Gladde draaddoorvoer: Singernaalden hebben een perfect afgerond naaldoog en perfect afgeronde randen en groeven. Dit garandeert een 100% braamvrije draaddoorvoer tijdens het naaien. 
- Veerkrachtige vorm: De exclusieve Delta-U naaldgroef van Singer zorgt voor een grotere buigzaamheid van de naald. Uw naald zal terugveren naar de vorm, waardoor een nauwkeurigere steek ontstaat. 
- Stekenbetrouwbaarheid: Het Singer CAE (Clearance Above Eye) naaldontwerp verbetert de draadopvangvrijgave. Dit zorgt voor minder overgeslagen steken en minder risico op het per ongeluk raken van het spoelhuis. 
- Tweelingnaalden sterke verbinding: gelaste tweelingnaalden gaan langer mee en presteren beter met minder overgeslagen steken. 

Meer info hierover vind je via deze link.

Volg ons @lanalotta