Microtex naald | 70-80 | Singer

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Microtex naaimachinenaalden van Singer. Geschikt voor alle machines. 5 naalden per doosje: 3 x 70, 2 x 80 (pas op! op de foto staat 2 x 70 en 3 x 80, maar dat klopt niet!).

Productpagina

Microtex naalden gebruik je best voor fijne stoffen, zoals viscose, tencel, ... Ook voor waterresistente stoffen of imitatieleer gebruik je best een microtex naald om zo klein mogelijke gaten te maken in de stof.

 

Voordelen van Singernaalden: 
- Sterk staal: sterkere naalden gaan langer mee en blijven langer scherp
- Superieure naaldstijfheid: Singernaalden zijn gemaakt van koud gesmeed staal en vervaardigd met behulp van een exclusieve perstechniek. Hierdoor hebben ze een ongeëvenaarde buigstijfheid waarmee naaldbreuk en het overslaan van steken wordt voorkomen. 
- Eenvoudig insteken: Met een groter naaldoog gaat het insteken van de draad veel sneller en eenvoudiger. 
- Eenvoudig plaatsen: de bovenkant van de Singernaald heeft een T-vorm, wat het plaatsen van de naald in uw machine bijzonder gemakkelijk maakt. 
- Gladde draaddoorvoer: Singernaalden hebben een perfect afgerond naaldoog en perfect afgeronde randen en groeven. Dit garandeert een 100% braamvrije draaddoorvoer tijdens het naaien. 
- Veerkrachtige vorm: De exclusieve Delta-U naaldgroef van Singer zorgt voor een grotere buigzaamheid van de naald. Uw naald zal terugveren naar de vorm, waardoor een nauwkeurigere steek ontstaat. 
- Stekenbetrouwbaarheid: Het Singer CAE (Clearance Above Eye) naaldontwerp verbetert de draadopvangvrijgave. Dit zorgt voor minder overgeslagen steken en minder risico op het per ongeluk raken van het spoelhuis. 
- Tweelingnaalden sterke verbinding: gelaste tweelingnaalden gaan langer mee en presteren beter met minder overgeslagen steken. 

Meer info hierover vind je via deze link.

 

Volg ons @lanalotta