Plakkatoen | G700 | Zwart | Versteviging

Levertijd: 2-3 dagen
Alle stoffen en fournituren per 10 cm. Wil je 1 m? Kies dan 10 stuks
  • Overzicht
  • Vlieseline ter versteviging van kragen, knopenpat, taillebanden, tassen...Te vergelijken met H200

Specificaties

Soort stof Strijkbare tussenvoering
Stofbreedte 90 cm
Materiaal 100% katoen
Minimum afname per 10 cm. Ook alle prijzen zijn per 10 cm. Wil je een meter van deze stof? Kies dan '10' bij hoeveelheid. Uiteraard knippen we de stof in 1 stuk.

Productpagina

Vlieseline G700 is een zware, vormvaste instrijkbare geweven tussenvoering van katoenvezels. Ideaal voor het verstevigen van kleine delen (zoals kragen, manchetten of belegdelen) van bijvoorbeeld blouses of overhemden. Geschikt voor middelzware tot zware stoffen. De tussenvoering is gemaakt van 100% katoen, heeft het OEKO-TEX® Standard 100 keurmerk en is wasbaar tot 60°C. Vlieseline G700 heeft een gewicht van 90 g/m2, is 90cm breed en is verkrijgbaar in wit en zwart.

VERWERKING VLIESELINE G700

Let op! Probeer instrijkbare plakversteviging altijd eerst uit op een proeflapje! De draadrichting van de tussenvoering dient evenwijdig te liggen aan de draadrichting van de stof. Leg de tussenvoering met de gecoate zijde op de verkeerde kant van de stof, leg daarop een vochtige doek en pers de versteviging stukje voor stukje in circa 12 seconden (strijkijzerstand 3 stippen) op de stof. Niet strijken!

Volg ons @lanalotta